Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca vurulmak

Rüyada tabanca vurulmak

Rüyada tabanca vurulmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işaret eder.

Rüyada tabanca vurulmak gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, derde ve kedere düşeceğine alamet eder.

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına inanılır.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, refahının ve varlığının artacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca vurulmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, diplomalı kimse olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak zararların telafi edileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments