Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan tabancayla vurulmak

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işarettir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak büyük fırsatlar elde edeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, namının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak işinde terfi alacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, hak yolundan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada tabanca vurulmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments