Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan tabancayla vurulmak

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, şansının da döneceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hayatın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada silahla arkadan vurulmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadan vurulmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan silahla vurulmak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, duygularını açığa vuracağına delalet eder.

Rüyada arkadan vurulduğunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, istediği projeleri yapamayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başından tabancayla vurulmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments