Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin suratına işediğini görmek

Rüyada birinin suratına işediğini görmek

Rüyada birinin suratına işediğini görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada birinin suratına işediğini gördüyseniz:

  • Hizmetleriniz, işleriniz ya da teklifleriniz takdir edilmenizi sağlayabilir.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada suratı yeşil görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına işarettir.

Rüyada büyük surat görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde surat görmek umutlanacağına, borçlarının da kapanacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada surat görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada suratını kesmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine yorulur.

Rüyada surata tükürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments