Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada size yalan söylendiğini görmek

Rüyada size yalan söylendiğini görmek

Rüyada size yalan söylendiğini görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada size yalan söylendiğini gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada size yalan söylendiğini görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, parasal ferahlığa çıkılacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada isminin söylendiğini görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada öleceğinin söylendiğini görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Rüyada birine söylenmek işinden ve ekmeğinden olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada adının söylendiğini duymak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şarkı söylendiğini görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ilahi söylendiğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, işlerinin yarım kalacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments