Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yalan söylemek

Rüyada birine yalan söylemek

Rüyada birine yalan söylemek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, elinin de bollaşacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada birine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada babaya yalan söylemek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada anneye yalan söylemek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, büyük bir mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine yalan söylemek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yalan söylediğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına delalettir.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments