Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size su verdiğini görmek

Rüyada birinin size su verdiğini görmek

Rüyada birinin size su verdiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile hayatının bozulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalet eder.

Rüyada birinin size su verdiğini gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada eşinin su verdiğini görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe su verdiğini görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Rüyada ölüye su verdiğini görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada hayvana su verdiğini görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalettir.

Rüyada birine su verdiğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments