Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, parasını dikkatli harcayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına tabir olunur.

Rüyada birinin size çiçek verdiğini gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birine çiçek verdiğini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada eşinin çiçek verdiğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çiçek verdiğini görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada birinin size ateş ettiğini görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kendinden emin adımlar atacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments