Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün su verdiğini görmek

Rüyada ölünün su verdiğini görmek

Rüyada ölünün su verdiğini görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün su verdiğini gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada ölüye su verdiğini görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalettir.

Rüyada ölüye para verdiğini görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine inanılır.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün hediye verdiğini görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada ölünün para verdiğini görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments