Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe su verdiğini görmek

Rüyada bebeğe su verdiğini görmek

Rüyada bebeğe su verdiğini görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, sorunlarının yakında biteceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe su verdiğini gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Rüyada bebeğe su verdiğini görmek geçim derdinin kalmayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe süt verdiğini görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada bir bebeğe süt verdiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bebek verdiğini görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, sorunların üstüste geleceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada birine su verdiğini görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine su verdiğini görmek örnek insan olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kediye su verdiğini görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments