Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine su verdiğini görmek

Rüyada birine su verdiğini görmek

Rüyada birine su verdiğini görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, şen kahkahalar atacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yetki sahibi olacağına, ticarete adım atacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret eder.

Rüyada birine su verdiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe su verdiğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada birine su verdiğini görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su verdiğini görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, ayrılanların kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin su verdiğini görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine su verdiğini görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye su verdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments