Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvana su verdiğini görmek

Rüyada hayvana su verdiğini görmek

Rüyada hayvana su verdiğini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, şükredeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvana su verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada hayvana su verdiğini görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, maddi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine su verdiğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin su verdiğini görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere su verdiğini görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek kederinin dağılacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aradığı çareleri bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, itibarını zedeleyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments