Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye su verdiğini görmek

Rüyada ölüye su verdiğini görmek

Rüyada ölüye su verdiğini görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, eşyaların yenileneceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye su verdiğini gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye su verdiğini görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalettir.

Rüyada ölünün para verdiğini görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek yokluğa düşeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün hediye verdiğini görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada ölüye para verdiğini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Rüyada ölüye ekmek verdiğini görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ancak yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments