Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını keselemek

Rüyada arkadaşını keselemek

Rüyada arkadaşını keselemek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını keselemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada arkadaşını keselemek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sıhhat kazanacağına işaret eder.

Rüyada anneyi keselemek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Rüyada birinin sırtını keselemek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın keselemek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü keselemek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet eder.

Rüyada kendini keselemek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sırtını keselemek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırt keselemek bedeninin şifaya kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments