Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın keselemek

Rüyada kadın keselemek

Rüyada kadın keselemek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yeni duygular tadacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalettir.

Rüyada kadın keselemek gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kadın keselemek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtını keselemek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sırtını keselemek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada vücudunu keselemek yapılan hataların telafi edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada vücudu keselemek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işarettir.

Rüyada eşini keselemek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, bereketin artacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi keselemek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, itibarını geri kazanacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü keselemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments