Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini keselemek

Rüyada kendini keselemek

Rüyada kendini keselemek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada kendini keselemek gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Rüyada vücudunu keselemek maddi kayba uğrayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın keselemek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını keselemek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada başkasını keselemek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırtını keselemek hiç hesapta olmayan bir seyahate, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamamda birini keselemek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yeni projelere atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü keselemek kendini çok iyi hissedeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada sırtını keselemek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments