Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtını keselemek

Rüyada başkasının sırtını keselemek

Rüyada başkasının sırtını keselemek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının sırtını keselemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada sırt keselemek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sırtını keselemek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sırtını keselemek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtını keselemek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, mevkie edineceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu keselemek ona kol kanat gereceğine, emrinde insan çalıştıracağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini keselemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada anneyi keselemek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Rüyada hamamda birini keselemek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments