Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamilenin karnına dokunmak

Rüyada hamilenin karnına dokunmak

Rüyada hamilenin karnına dokunmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamilenin öldüğünü görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamilenin kanaması olduğunu görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada hamile karnına dokunmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karnına dokunmak rakiplerine karşı fark atacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar dokunmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments