Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kazançlı bir işe girileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, işlerinin büyüyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada sırtına dokunmak istediği başarıya kavuşacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırta dokunmak kalp kırmayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada birinin sırtına dokunmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına dokunmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına tabir olunur.

Rüyada omzuna dokunmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna dokunmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet eder.

Rüyada göbeğe dokunmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rakiplerine yenileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments