Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek

Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek

Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kovaladığını gördüyseniz:

  • Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada birini silahla kovalamak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla birini kovalamak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada silahla kovalamak kendi işinin patronu olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını kovalamak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada düşmanın kovaladığını görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret eder.

Rüyada keklik kovalamak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments