Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini silahla kovalamak

Rüyada birini silahla kovalamak

Rüyada birini silahla kovalamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birini silahla kovalamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada birini silahla kovalamak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına yorulur.

Rüyada silahla birini kovalamak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek işlerin rast gideceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada silahla kovalamak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini sopayla kovalamak hanesine huzurun dolacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bunun farkına varacağına işarettir.

Rüyada kurt kovalamak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kendini kovaladığını görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden kedi kovalamak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments