Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik kovalamak

Rüyada keklik kovalamak

Rüyada keklik kovalamak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik kovalamak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada keklik kovalamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, haksızlık edeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada keklik vurduğunu görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste keklik görmek hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak zorluklarının biteceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik kafesi görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına delalet eder.

Rüyada keklik ölüsü görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulur.

Rüyada keklik kesmek bedeninin şifaya kavuşacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada keklik satın almak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments