Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla birini kovalamak

Rüyada silahla birini kovalamak

Rüyada silahla birini kovalamak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hak yoluna döneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Rüyada silahla birini kovalamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada silahla birini kovalamak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kovalamak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada birini silahla kovalamak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tavukların kovaladığını görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulur.

Rüyada hindinin kovaladığını görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada adamın kovaladığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments