Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını kovalamak

Rüyada düşmanını kovalamak

Rüyada düşmanını kovalamak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını kovalamak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.

Rüyada düşmanın kovaladığını görmek bolluğun sürekli olacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanını kovalamak sıkıntıların büyüyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada düşman kovalamak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük fare kovalamak çekilen sıkıntıların son bulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, saygısını toplayacağına yorulur.

Rüyada timsah kovalamak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanları kovalamak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına yorulur.

Rüyada ineklerin kovaladığını görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada arı kovaladığını görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments