Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplanın kovaladığını görmek

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, malına gelecek zarara, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, karlı işler alacağına, imkânların günden güne azalacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada kaplanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek amaçlarına nail olacağına, kazancın gittikçe artacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla oyun oynamak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına işaret eder.

Rüyada kaplan almak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan öpmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kaplan öldürdüğünü görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına inanılır.

Rüyada kaplandan korkmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan sahibi olmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Rüyada evinde kaplan görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments