Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kovalamak

Rüyada silahla kovalamak

Rüyada silahla kovalamak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kovalamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada silahla birini kovalamak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada birini silahla kovalamak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada silahla kovalamak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın kovaladığını görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kovalamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuzu kovalamak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments