Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine inanılır.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yeni denemelerde bulunacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments