Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, şen kahkahalar atacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, hastalıkların kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulur.

Rüyada silahla havaya ateş etmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havaya ateş ettiğini görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada havaya ateş edildiğini görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments