Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret eder.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, problemleri teker teker çözeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, moralinin yükseleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek Tövbe Edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, istediği yola çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments