Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ateş edilmesi görmek

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada silahla ateş edilmesi gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek kötü günleri geride bırakacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet eder.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edilmek karşılıksız bırakmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, gerçek mutluluğu tadacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments