Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini sigara içerken görmek

Rüyada başka birini sigara içerken görmek

Rüyada başka birini sigara içerken görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, gözyaşı döküleceğine, huzurlu bir insan olacağına, makamından olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Rüyada başka birini sigara içerken görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içerken yakalamak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada içilmiş sigara görmek rızkın genişlemesine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments