Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok güzel günler göreceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada ayrıldığın sevgili görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para delalettir.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, rakiplerine yenileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden zorla ayrılmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yeni yollara girileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığım sevgiliyi görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments