Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek yeni bir semte taşınılacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sevdiklerini de koruyacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, prestij kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgililerin ayrıldığını görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, eline geçen paraları tutamayacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiline sarılmak özlemlerini bitireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga etmek ayrılmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments