Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, başarısızlığa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiline sarılmak onunla üzülüp, ağlayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments