Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek aileye büyük bir ev alınacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, gönül sızılarının dineceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, mutlu olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments