Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek zarar edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgilini görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments