Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgili görmek

Rüyada ayrıldığın sevgili görmek

Rüyada ayrıldığın sevgili görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgili gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı sevgiliye sarılmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldıgınız sevgiliyi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrılmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments