Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, başarılarını ispat edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız ilginç şeyler herkesi şaşırtabilir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle sarılmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, planlarının gerçekleşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak büyük sorunlar yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiline sarılmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgiliye sarılmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak ona emek vereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın birine sarılmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, gelirinin de artmayacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığı eşine sarılmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments