Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığım sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığım sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığım sevgiliyi görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, fakir çocukları giydireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, mevki kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığım sevgiliyi gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek doğru bir karar verileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, ekmeğine leke süreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ileri gideceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi öpmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek ona özlemle sarılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments