Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni yıkadığını görmek

Rüyada birinin seni yıkadığını görmek

Rüyada birinin seni yıkadığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin seni yıkadığını gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Rüyada birinin seni yıkadığını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni izlediğini görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri seni öpmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurun bozulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments