Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni seven kişiyi görmek

Rüyada seni seven kişiyi görmek

Rüyada seni seven kişiyi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada seni seven kişiyi gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Rüyada seni seven kişiyi görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek kısmetin bollaşacağına, kazancının epey düşeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven birini görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kazançlı adımlar atılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Rüyada seni seveni görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada seni seven bir erkek görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, bundan güç ve cesaret alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
zehra

Cok guzel ruya tabirleri bende bazilari artik oldu.