Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni seviyorum diye bağırmak

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ona göre davranacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak mutluluğunun artacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada abi diye bağırmak yapılan ahlaksız davranışlara, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeter diye bağırmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yardım edin diye bağırmak helal kazanç elde edeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın yorulmaktadır.

Rüyada baba diye bağırmak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, ticaretinin açılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis diye bağırmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments