Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni vurduğunu görmek

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni vurduğunu gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kötü sözler duyulacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek yalnız hissetmeye, üzüntünden sağlığından olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini vurduğunu görmek ticarete adım atacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments