Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, haksızlıklara uğranılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karaya vuran balina görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Rüyada karaya vurmuş balina görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzüp karaya çıkmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalettir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yüzüp karaya çıkmak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments