Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek giderlerin artış göstereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak şöhret ve itibar kazanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kız çocuğunun olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments