Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada seni seven kişiyi görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, sağlık sorunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek kötü günleri geride bırakacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek hem de para kaybettireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments