Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada seni seven bir erkek görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven çocuğu görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada seni seven birini görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada seni seven erkeği görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments