Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alim eli öpmek

Rüyada alim eli öpmek

Rüyada alim eli öpmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada alim eli öpmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Rüyada alim birinin elini öpmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada dini aliminin elini öpmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada islam aliminin elini öpmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada alimin elini öpmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada alim eli öpmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, çabalarının boşa çıkacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada din aliminin elini öpmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet eder.

Rüyada bir alimin elini öpmek başarılarının artacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Rüyada bir alimin elini tutmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments