Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dini aliminin elini öpmek

Rüyada dini aliminin elini öpmek

Rüyada dini aliminin elini öpmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çalışmaların beğeni almayacağına işaret eder.

Rüyada dini aliminin elini öpmek gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Rüyada dini aliminin elini öpmek işini layığı ile yerine getireceğine, işlerinin azalacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada dini alim görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada islam aliminin elini öpmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, daha iyi anlaşır olacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada alim eli öpmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alimin elini öpmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Rüyada alim birinin elini öpmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, rahat bir nefes alacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir alimin elini öpmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada din aliminin elini öpmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments