Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alim birinin elini öpmek

Rüyada alim birinin elini öpmek

Rüyada alim birinin elini öpmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada alim birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada islam aliminin elini öpmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada din aliminin elini öpmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada alim eli öpmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir alimin elini öpmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işarettir.

Rüyada alim birinin elini öpmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dini aliminin elini öpmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada alimin elini öpmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir alimin elini tutmak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments